Misliš li da znaš što jedeš?

Saznaj Više

Jeste li znali da su logistički problemi primarni uzrok 70 % bacanja hrane?

Kako vam VeeMee može pomoći u spašavanju hrane i CO2e.

Sljedivost hrane na tržištu FMCG-a

Proizvodi i njihovi proizvođači, certifikati i kapaciteti, partneri i dobavljači. Vijesti i trendovi. Baza podataka koja je funkcionalna kao tražilica, transparentna i otvorena.

Prevencija bacanje hrane & Pametna logistika

Koordiniranje prijenosa robe u svim aspektima. Primarni cilj je brza reakcija prilikom povrata hrane i pronalazak alternativnog rješenja za upotrebu iste.

FMCG savjetovanje

Rješavanje logističkih problema, iskorištavanje kapaciteta za vrijeme hladnog pogona, smanjenja troškova, bacanja hrane i smanjenje emisija CO2.

Tržišni učinak

25,000 tona

proizvoda je označeno našim neutralnim oznakama podrijetla

4.000 tona

hrane je sačuvano od bacanja

Kako funkcionira?

Pridružite se na VeeMee platformu.

Pošaljite na ispis i priložite svoj QR kod vašim proizvodima

Neka kupci saznaju informacije o vama

Pridružite se

PID (IDENTITET PROIZVOĐAČA / PROFIL) MOŽETE NAĆI U:

Partneri

Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije