QR code PID

Anđela obrt za poljoprivredu, usluge i trgovinu

Proizvodnja i obrada limunske trave

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Proizvođači smo limunske trave. Posljednjih 8 godina intenzivno se bavimo proizvodnjom. Od ove plemenite biljke imamo nekoliko kvalitetnih proizvoda poput sokova i sirupa. Sok od limunske trave – aronija, sok od limunske trave – jabuka, sok od limunske trave – maraska. Sirup limunska trava -aronija, sirup limunska trava – maraska. Naš je cilj potaknuti ljude na konzumiranje zdravih proizvoda.

Sajmovi

Ženeva, Nürnberg, Varšava, Santa Clara, Istanbul, Kuvajt, Hrvatska

Nagrade

8 svjetskih medalja

Konzumiranjem soka svaki dan, unosimo potrebne vitamine i minerale koji su neophodni za normalno funkcioniranje organizma.
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije