QR code PID

LOUCOFRUIT

Fresh fruit since 1965

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

LOUCOFRUIT je jedna od najstarijih izvoznih tvrtki za voće i povrće u Grčkoj. Od osnivanja Nicolaosa Loucopoulosa 1965. godine, tvrtka je u stalnom razvoju svoje izvozne djelatnosti.
Prelazak uprave na sljedeću generaciju obitelji odvijao se 1993. godine i od tada tvrtka postupno ulaže u objekte i farme. Tvornica je obnovljena 2007. godine, a posljednja obnova održana je 2017. godine.

Kao obiteljska tvrtka, ona zadržava prednost fleksibilnosti i brzog reagiranja na bilo kakve abnormalnosti do kojih može doći tijekom proizvodnog procesa. Glavni fokus i krajnji cilj tvrtke je zadovoljstvo kupaca i dosljedna isporuka krajnjeg proizvoda visoke kvalitete.
Tvrtka se smatra srednjom tvrtkom u grčkom sektoru voća; međutim, 100% kontrolira i kontrolira obitelj, može postići velike performanse koje se lako mogu poklapati s performansama većih tvrtki.

Kompanija se pakira na staroj državnoj cesti od Korinthosa do Patrasa, u selu Velo, oko 100 km zapadno od Atene. Objekti tvrtke Loucofruit pokrivaju ukupnu površinu od oko 12.000 m², od kojih pakiranje i hladnjače pokrivaju 6.000 m². LOUCOFRUIT se neprestano širi i sada posjeduje komore s kapacitetom skladištenja od gotovo 3000 paleta, s najnovijim sustavom hlađenja na mjestu, koji zadržava sve značajke proizvoda nepromijenjene.

Tvrtka djeluje na tržištu agruma, lubenica i bavi se sortiranjem i pakiranjem stolnog grožđa u vreće, plastične kutije i kartonske kutije. Svi proizvođači u certificiranoj  tvrtki su certificirani s Global Gap i Grasp i pakirnica certificiranim s BRC i SEDEX SMETA.

Postoji 5 stalnih zaposlenika (ključno osoblje) i njihov se broj može povećati do 200 tijekom sezone (sezonski radnici), koji rade u jednoj smjeni (09: 00-18: 00).

Svi proizvodi izvoze se u Belgiju, Hrvatsku, Dansku, Finsku, Njemačku, Mađarsku, Nizozemsku, Norvešku, Rumunjsku, Srbiju, Sloveniju, Švedsku i Veliku Britaniju.

GLOBAL G.A.P.
GRASP
NSF

Poveznice

Trgovački lanac

Spar

Pogledaj stranicu
Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
"Svježe voće uzgajano pod grčkim suncem"
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije