QR code PID

Miks Agro – obrt za poljoprivredu

Domaći proizvodi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obitelj Kovačević osnovala je Miks Agro-obrt za poljoprivredu davne 1998. godine s 5 stalno zaposlenih te 10 tak sezonskih radnika.
Sjedište obrta se nalazi u srcu Ravnih kotara točnije u Islamu Grčkom.
Prepoznatljivi smo po voću koji ima visoki sadržaj šećera te intezivni miris, a razlog toga je klima, položaj te naša ‘tvrdoglavost’ berbe u potpunoj zrelosti voća, neki put na našu veliku štetu ali na radost naših kupaca da osjete okus domaćeg proizvoda.
Sva svoja proizvodnja bazirana je prema trgovackim centrima te imamo ugovore sa Lidlom, Kauflandom, Sparom, NTL te ostalim manjim centrima.
Takoder posjedujemo hladnjače te linije za pakiranje voća. Možemo se pohvaliti Certifikatima kao što su GlobalGap i Grasp.
Logo obrta
SUN-KISSED FRUIT from Zadar

GLOBAL G.A.P.
GRASP

Hrvatska

Islam Grčki 216a ,
Benkovac 23420
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 40

Kontakt

Vlasnik: Darko Kovačević

Poveznice

Regionalna samouprava

Zadarska županija

Pogledaj stranicu
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije