QR code PID

OPG Astra

Uzgoj voća i povrća te proizvodnja sokova i ostalih zdravih napitaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Mi smo mali OPG koji uzgaja svoje voće i povrće i izrađuje sokove i ostale zdrave napitke jer, ako nema zdravlja, nema ni sreće. Imamo jabuke, kruške, orahe, dren pa do raznog povrća.
Sve radimo vlastoručno i najviše se ponosimo sokom od cikle koji radimo isključivo od naše cikle i susjedovog eko meda, dakle, nula šećera ili bilo kakve druge kemije. Također, pripremamo kuću na selu za iznajmljivanje u samom zelenilu i miru koja će poslužiti kao dobar odmor i utočište svima kojima treba mir i opuštanje. Vidimo se!
Mogućnost dostave: DA

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije