QR code PID

OPG Danijela Blaić (obrt Stone)

Prodaja domaće janjadi te prerada mlijeka i proizvodnja sira

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Osnovni proizvodi koje obrt Stone nudi tržištu su prodaja domaće janjadi te prerada mlijeka i proizvodnja sira. Počeli smo 2015. uzgojem i prodajom janjadi da bi u međuvremenu otvaranjem mini sirane te proizvodnjom vlastitog sira zaokružili kompletan proizvodni proces od sirovine do gotovog proizvoda. Imamo stado od 550 ovaca dalmatinskih pramenki, a u mužnji ih je oko 300. Godišnja proizvodnja je oko 3 tone tvrdog ovčjeg sira. Za prehranu ovaca imamo 109 hektara zemlje, a proizvodimo ekološki.

 

Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

– predstavnik Šibensko-kninske županije u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Hrvatska

Ante Trlaje Antića 17 A,
Šibenik 22000
Vidi kartu

Kontakt

Vlasnik: Danijela Blaić

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije