QR code PID

OPG Denis Bučić

Uzgoj smilja i maslina te proizvodnja maslinovog ulja i vina

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Prvi smo u zadarskoj županiji posadili smilje. Berbu imamo u lipnju i listopadu. Pod smiljem imamo 4 ha zemlje i 95.000 sadnica. Osim za njegu kože, ulje smilja se koristi i kod bakterijskih, gljivičnih i upalnih infekcija, ali i nesanice, hematoma, popucalih kapilara i sličnih tegoba. Uzgajamo i masline gdje na četiri hektara imamo 320 stabala. Također, ekološki obrađujemo hektar vinograda s nasadima debita, maraštine i pošipa.
Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

– predstavnik Zadarske županije u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Hrvatska

Galovac ulica IV 25,
Galovac 23222
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 9

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije