QR code PID

OPG Giorgio Jurić

Proizvodnja voća i povrća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Naš OPG u Kupinečkom Kraljevcu se prostire na površini od 5 hektara. Nositelj OPG-a je suvlasnik Fragarije, tvrtke koja se bavi proizvodnjom, otkupom, kooperacijom i organizacijom proizvodnje jagoda. Fragaria ima 82 zaposlenih, a od kojih je 12 diplomiranih agronoma. Svake godine raste sve više jagoda na novim nasadima te trenutačno imamo organiziranu proizvodnju raznog voća na više od 200 hektara te povrća na 50 hektara.

 

Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

– predstavnik Grada Zagreba u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije