QR code PID

OPG Josipa Jandrlić

Ratarstvo, povrtlarstvo te uzgoj teladi, svinja, kukuruza, ječma, zobi, povrća i pšenoraži – žitarice

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obrađujemo oko 50 km², a na oko 60 hektara zemlje bavimo se ratarstvom, povrtlarstvom započeli su i ekološkim uzgoje krava buša – sitnih goveda. Uzgajamo telad, svinje, kukuruz, ječam, zob i pšenoraž – žitarice koje uzgajamo na konvencionalan način. Također, u ekološkoj poljoprivredi imamo povrće, ponajviše grah i češnjak, a godišnje proizvedemo oko 150 tona hrane.

 

Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

  • predstavnik Karlovačke županije u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije