QR code PID

OPG Lovinčić

Uzgoj jagoda i drugog voća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Još od 1992. godine zajedno s OPG Čuljak, vrlo uspješno se bavimo proivodnjom jagoda koja je i naša primarna proizvodnja.

Povremeno se bavimo i proizvodnjom povrća i žitarica (ovisno o plodoredu). OPG Lovinčić broji 6 članova iste familije. Glavni cilj naše proizvodnje je proizvesti visoko kvalitetan proizvod i ponuditi ga domaćim kupcima, a koji su naš proizvod prepoznali i mogu ga naći pod još neregistriranim brendom „Staroslatiničke jagode“. Večinu svojih proizvoda plasiramo na štandovima i klupama u Slavonskom Brodu i široj okolici.

Brodsko-posavska županija

Hrvatskih branitelja 197,
Stari Slatinik 35253
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 3,93

Kontakt

Vlasnik: Tomislav Lovinčić

Poveznice

"Jagode Stari Slatink- najslađe jagode"
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije