QR code PID

OPG Marko Ficović

Konoba

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Na dva hektara u ekološkoj poljoprivredi imamo zasađene masline, uzgajamo i povrće za potrebe svoje konobe. Dio su gospodarstva i uzgoj kamenica i mušula koje se onda s drugim školjkama te svježom ribom koju ulove spravljaju u konobi otvorenoj od sredine ožujka do kraja listopada. Ljeti imamo desetero zaposlenih. Od maslina godišnje imamo oko 200 litara ulja, a trošimo ga prvenstveno u konobi. Za unapređenje maslinika, njegovo navodnjavanje i ograđivanje sufinancirani smo iz EU fondova.

 

Mogućnost dostave: NE

Nagrade i priznanja

– predstavnik Dubrovačko-neretvanske županije u izboru najboljeg OPG-a “Zlata vrijedan” 2019. godine (u organizaciji Ministarstva poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i HRT-om)

Dubrovačko-neretvanska županija

Hodilje,
Ston 20230
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 2

Kontakt

Vlasnik: Marko Ficović

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije