QR code PID

OPG Robert Čondić

Poljoprivredne aktivnosti (berba voća i povrća, ubiranje ljetine i dr.) i provođenje programa kreativnih i edukativnih radionica vezanih za poljoprivredu, edukativne radionice za djecu, organizirana terenska nastava te organiziranje obiteljskih slavlja i rođendana

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Na našem ranču se bavimo poljoprivrednim aktivnostima (berba voća i povrća, ubiranje ljetine i dr.), provođenjem programa kreativnih i edukativnih radionica vezanih za poljoprivredu, edukativnim radionicama za djecu, organiziranom terenskom nastavom, a nudimo i organiziranje obiteljskih slavlja i rođendana. Ranč Čondić nudi brojne edukativne i zabavne sadržaje na 25 hektara šarenila prirodnih ljepota poput jezera, šume, domaćih životinja, igrališta i šetnice.

Osim navedenoga, izletište omogućava prihvat za 80 izletnika, kojima TOG Čondić nudi pripremu i usluživanje toplih i hladnih jela, pića i napitaka pretećito vlastite proizvodnje.

Na više od 25 hektra imanja nudi se niz sadržaja, od raznih terena za igru, sjenica za odmor, akumulacijskih jezera do sprava za igru, na desetke vrsta životinja i nepreglednih šetnica.

Cijene noćenja kreću se od 150 do 750 kn, ovisno o kategoriji i broju osoba. Najam prostora kreće se od 500 do 700 kn, ovisno o veličini dvorane, a ulaznice za organizirane obilaske od 10 do 60 kn, ovisno o paketu usluga.

 

Mogućnost dostave: NE

Ponuda

  • Meso
  • Mlijeko
  • Povrće
  • Voće
  • Riba
  • Sir
  • Suhomesnati proizvodi

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije