QR code PID

OPG Vina Josip Braje

Vinogradarstvo i vinarstvo duge tradicije

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obitelj Braje može se pohvaliti dugom tradicijom u vinogradarstvu i vinarstvu. Iskustvo i znanje stečeno naraštajima prenose se s koljena na koljeno.
Ukupno tri hektara vinograda i oko 14 500 čokota smješteno je na sedam lokacija na nadmorskoj visini od 200-250 m, a od kuće su udaljeni samo 500 m te gostima pružaju potpuni doživljaj užitka u dobrim vinima te prirodnim blagodatima i ljepotama.
O kvaliteti vina kroz povijest svjedoče brojne nagrade i priznanja, a danas jedini na Plešivici uzgajaju Veltlinac crveni – staru austrijsku sortu. Vidimo se!
Mogućnost dostave: DA

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije