QR code PID

OPG Vinska klet Jaić Krasnik

Vinogradarstvo, vinarstvo i voćarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Jaić Krasnik ima dugu tradiciju proizvodnje vina i to od 1971 godine. Danas se OPG bavi vinogradarstvom, vinarstvom i voćarstvom (proizvodnja kupina). Proizvodi na OPG-u su Graševina, Chardonnay, crno vino (Dornfelder) i kupinovo vino. Ostali proizvodi su sokovi i džemovi. Gurmanska tradicija u našoj obitelji prenosi se kroz nekoliko generacija. Tako se uz navedene djelatnosti, bavimo pripremom i usluživanjem tradicijske hrane u našem malom obiteljskom restoranu – izletište ,,Pri Braceku”, Cerje Samoborsko 91 I.

 

Mogućnost dostave: DA

Ponuda

  • Chardonnay
  • Domaći sokovi
  • Dornfelder
  • Džem don kupino
  • Graševina
  • Kupinovo vino don kupino

Nagrade i priznanja

Sudjelovali smo na mnogobrojnim sajmovima, manifestacijama i ocjenjivanjima vina gdje smo postigli zapažene rezultate i brojna priznanja.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije