QR code PID

OPG Zec Marijan

Proizvodnja ekološkog ekstra djevičanskog maslinovog ulja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo OPG Marijan Zec osnovano je 2008. godine sa željom i ciljem proizvodnje ekološkog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, za vlastitu i daljnju potrošnju, na području općine Sutivan, otok Brač. U sustav ekološke proizvodnje smo ušli 2012. godine i trenutno obrađujemo 7 ha zemljišta pod nasadima stabala masline. U svom radu držimo se svih postulata ekološke proizvodnje tako da su naši maslinici puni različitih biljaka, pčela, bumbara, ptica i ostalih životinja kojima su ti prostori prirodno stanište. Masline trenutno prerađujemo u PZ Selčanka jer je zadruga certificirana za ekološku preradu, iako je naš slijedeći cilj napraviti vlastiti pogon za preradu maslina u maslinovo ulje jer želimo kontrolirati cijeli proces (od sadnje stabala, preko svih radova u masliniku: rezidbe, košnje, zaštite, prehrane,…. sve do prerade ploda masline u maslinovo ulje) kako bi osigurali našim kupcima uvijek istu vrhunsku kvalitetu maslinovog ulja.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju te nas slobodno kontaktirajte preko ovog portala ili na email: opg.mzec@gmail.com.

Hrvatska

Fra Grge Martića 30 ,
Split 21000
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 7

Kontakt

Vlasnik: Marijan Zec

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije