QR code PID

OPG Zlatko Fištrović

Uzgoj voća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Bavim se uzgojem voća. Pretežno bresaka, tj. vinogradarska breskva koju TRETIRANO SAMO EKOLOŠKIM SREDSTVIMA. Površina=2.5 hektara. Također posjedujem nasad jabuka u nešto manjoj količini te nasad vinove loze. Bavim se voćarstvom prethodnih 40 godina. Prodaja breskve na veliko, a jabuke na malo.

 

Mogućnost dostave: DA

Nagrade i priznanja

Dani voća u KKŽ i ZGŽ. Nagrade za: voće (breskva i jabuka) + nagrade za voćna vina, što srebrnih što brončanih, te nekoliko zlatnih za žesticu (rakija Viljamovka), a također srebrna nagrada za rakiju od jabuka. Dobitnik brojnih zahvalnica i pohvalnica.

Hrvatska

Sekili br. 66,
Kozarevac 48362
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 2,50

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije