QR code PID

OPG Komadina Antonio

Pčelarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Svoju priču započeli smo sa svega tri košnice 2013. godine. S vremenom smo narasli, tako da trenutno brojimo sedamdeset pet pčelinjih društava, a rastemo i dalje.

Naš glavni proizvod je domaći med vrhunske kvalitete četiriju vrsti, Med Kadulja, Primorski vrijesak, Multiflorni cvjetni, medun (šumski med) i medljikovac.

Naši pčelinjaci nalaze se na području Vinodolskog zaleđa koji su okruženi kaduljom, vrijeskom, pašnjacima, te netaknutom prirodi primorskog kraja.

Volja našeg OPG-a Komadina je razgovor s kupcima te nastojanje izazivanja osmijeha na njihovim licima. U našem OPG-u nasmijani kupac je odani kupac. Sigurni smo da srdačna usluga pozitivno utječe na percepciju o proizvodu, cijeni i imidži naše ponude medenih proizvoda.

 

Cilj OPG-a Komadina je proširenje pčelinjeg fonda, u narednom preriodu dodatna modernizacija proizvodnje i prerade. Izgradnja jedinstvene kušaone mede na pordučju Primorsko-goranske županije uz apiterapiju kako bi zakružili cijeloukupnu priču našeg OPG-a od pčele,košnice,meda,završnog proizvoda u jedinstvenoj ambalaži, prezentacija u kušaonici te opuštanje uz apiterapiju.

Misija našeg OPG Komadina je očuvanje pčelinjeg fonda jer bez pčele na Zemlji ne bi bilo života a pčelinjom proizvodnjom meda ujedno pridonosimo zdravoj prehranih kroz med i proizvode od meda.

U svim  pčelarskim radovima sudjeluje cijela naša obitelj, što znači da je u svaki proizvod utkano obilje ljubavi, smijeha i zajedništva.

Osvojene nagrade

OPG Komadina Antonio, sa svojim proizvodima stječe mnoge nagrade u našoj zemlji. Tako smo na 11. ocjenjivanju meda Zlatno Ulištu koje je održano u Opatiji 2017 godine dobili dva zlata i jedno srebro.

– Med Kadulja; zlatna medalja

– Medljikovac; zlatna medalja

– Primorski Vrijesak; srebrna medalja

 

Sudjelovali smo na 2. Hrvatskom ocjenjivanju kvalitete meda od kadulje “Salvia Aurea” gdje smo od 65 uzoraka kako iz Hrvatske tako i susjednih zemalja osvojili drugo mjesto, što smo izuzetno ponosni.

Sudjelovanje u udrugama i projektima

OPG Komadina Antonio, sudjeluje u projektu Hrvatske poljoprivredne agencije i Ministarstva poljoprivrede u promidžbi domaćih proizvoda a kako smo mi jedini s područja primorsko-goranske županije sa certifikatom kvlatete meda i obilježbom “Med hrvatskih pčelinjaka” tako prezentiramo svoj proizvod u suradnjih s HPA u manifestacijama diljem naše zemlje;

– Doručak Hrvatskih farmi

– Naše domaće sad i buduće

 

Sudjelujemo u projektu “kupujmo hrvatsko” pri Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijska komora Rijeka.

Naši proizvodi su izloženi i u županijskim prostorijama Primorsko goranske županije, – Primorska kašetica

 

Također, bavimo se i proizvodnjom ostalih pčelinjih proizvoda kao što je propolis, med u saću te slasnih medenjaka.

Sajmovi; Dorućak s Hrvatskih farmi, Naše domaće sad i ubuduće, Kupujmo Hrvatsko, Medenjak z Opatije, Salvia Aurea, Primorska kašetica – centar autohtionih proizvoda, Okolotorno/Novi Vinodolski

 

Članovi smo u Pčelarska Udruga Grada Novi Vinodolski i LAG Vinodol

Suradnja s Gradom Crikvenicom u projektu Interreg Italy-Croatia I-Archeo.S

Med hrvatskih pčelinjaka
VRHUNSKI MED S PČELINJAKA KOJU SU SMJEŠTENI NA PLANINSKIM OBRONCIMA VINODOLSKOG ZALEĐA
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije