QR code PID

Poljoprivredna zadruga “Maslina i vino”

Domaći i eko proizvodi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Poljoprivredna zadruga ”Maslina i vino” u Hrvatskoj je značajniji ekološki proizvođač vrhunskih i kvalitetnih vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja (EDM ulja) i smokava.

U ponudi imamo dvije linije premium ekstra djevičanskog maslinova ulja: blažih (light selection) i pikantnijih nota (strong selection). Obje linije nastale su sljubljivanjem sorti te su višestruki šampioni na državnoj i međunarodnoj razini i prva u RH odlikovana Halal certifikatom.

U našem vinskom asortimanu raspolažemo s deset različitih linija vina koja su ovjenčana visokim priznanjima na raznim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima (između ostalih i Decanter u Londonu).

Svojim kupcima, kroz proizvode koji se njeguju i proizvode isključivo na našem dalmatinskom kršu i u našoj Zadruzi, pružamo izvorni doživljaj zadarskog i ravnokotarskog podneblja.

Svjesni da je za uspjeh potrebna sinergija, zajednička snaga i dobra volja, stojimo na raspolaganju za sve upite i informacije.

Masline, ekstra djevičansko maslinovo ulje, vino od grožđa vlastite proizvodnje – ekološka proizvodnja

Hrvatska

Polača 61,
Polača 23423
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 60

Kontakt

Vlasnik: Radoslav Bobanović

Poveznice

Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije