QR code PID

Simpak usluge

Pakirni centri | Brandiranje | Lijepljenje

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u pakiranju voća i povrća te ostalih proizvoda.

Našim klijentima osiguravamo pakiranje njihovih proizvoda na lokacijama koje zahtijevaju – što podrazumijeva isporuke lijepljene kartonske ambalaže te ostalog asortimana potrebnog za pakiranje voća i povrća. Osim toga, pružamo kompletnu logistiku za naše kupce: lijepljenje i distribuciju ambalaže, instalaciju ljepilica, obuku radnika za rad na strojevima, 24 h monitoring i servis i dr.

Usluge

Pakirni centri

usluga lijepljenja u našim pakirnim centrima širom regije.

Brandiranje

odabirom boje, logotipa i ostalih elemenata designa vaš proizvod postaje jedinstven i
tržišno prepoznatljiv, na prvi pogled garantira kvalitetu, porijeklo …

Usluga lijepljenja

za vaše potrebe spremni smo instalirati ljepilicu za kartonske kontejnere za voće i povrće u vašim prostorijima, sasvim besplatno, uz osiguranu edukaciju radnika i našu servisnu mrežu, sa reakcijom 24 sata pokrivamo vaše potrebe i u srcu sezone.

Hrvatska

Ivekovićeva 2,
Zagreb 10000
Vidi kartu

Kontakt

Vlasnik: Tomislav Soviček

Poveznice

Trgovački lanac

Lidl

Pogledaj stranicu
Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
"Više od pakiranja…"
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije