QR code PID
Sponzor:

ABELO

O nama
Galerija
Certifikati
Info

Abelo proizvodi visokokvalitetne proizvode od meda i s medom. Med iz vlastitog pčelinjaka je glavna sirovina za proizvodnju svih naših proizvoda, a recepture i način proizvodnje su unikatni. Svi proizvodi su ručno izrađeni što rezultira višestrukom kontrolom kvalitete svakog proizvoda.

Počevši od proizvodnje meda, preko mednih mješavina došli smo do ideje destilacije komine od meda i proizvodnje rakije od meda vrhunske kvalitete, a moderna destilerija je okosnica cijelog procesa proizvodnje. Razvili smo recepture u kojima smo u rakiji od meda macerirali bilje i voće, dodavali med, te dobili likere izuzetnih okusa, mirisa i boja upravo zbog posebne baze u kojoj se bilje i voće macerira.

Procesi proizvodnje naših premium likera i njihove recepture bazirane su isključivo na prirodnim sastojcima i prirodnom odležavanju i sazrijevanju okusa i mirisa voća i bilja koje se macerira. Ne koriste se arome, bojila, konzervansi ili bilo koji sastojak koji nije prirodan.

 

Destilerija

U destileriji Abelo odvija se cjelokupan proces proizvodnje naših rakija i likera. Možete vidjeti proces fermentacije, destilacije, maceracije voća i bilja, odležavanje te konačno i punjenje gotovih proizvoda. Rezervirajte svoj termin i upoznati ćemo Vas s našim procesom proizvodnje, a možete i kušati naše proizvode u prostoru kušaonice.
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije