QR code PID

CI SADOECOSTRUG

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O NAMA

Mi smo zajednica kućanstava koja surađuju od 2017., udružujući svoju stručnost i resurse za uzgoj i proizvodnju širokog spektra iznimnog voća. Prije osnivanja ove zajedničke napore, pojedinačno smo se bavili proizvodnjom voća.

Povijest proizvodnje:
Naš put u voćarstvu započeo je samostalno, svako domaćinstvo uzgajalo je različite vrste voća. Prepoznajući potencijal za sinergiju i zajednički cilj isporuke visokokvalitetnih proizvoda našim kupcima, okupili smo se 2017. kako bismo stvorili jaču, ujedinjenu zajednicu voćara.

Specifičnosti naše proizvodnje:
Naša proizvodnja prvenstveno je usmjerena na dvije sorte šljive Stanley i President, kao i dvije sorte grožđa Moldova i Victoria. Ovo je voće poznato po svom okusu, kvaliteti i svestranosti, što ga čini vrlo traženim na lokalnim i regionalnim tržištima.

Proizvodni ciljevi:
Naš primarni cilj u proizvodnji je dosljedna isporuka voća najbolje kvalitete našim kupcima. Posvećeni smo održivoj i odgovornoj poljoprivrednoj praksi koja ne samo da osigurava najbolje proizvode, već i štiti naš okoliš za buduće generacije.

Zaposlenici i vodeća načela:
Naš predani tim farmera i uzgajivača, oboje iskusni i strastveni u hortikulturi, neumorno rade kako bi osigurali uspjeh naših žetvi. Naša vodeća načela vrte se oko suradnje, održivih praksi i predanosti izvrsnosti.

Misija:
Naša misija je omogućiti zajednicama pristup ukusnom, visokokvalitetnom voću dok istovremeno potičemo održivu poljoprivredu i jačamo naše lokalno gospodarstvo.

Ciljevi:
U bliskoj budućnosti, cilj nam je dobiti GLOBAL GAP certifikat, dodatno pokazujući našu predanost proizvodnji sigurnog i ekološki prihvatljivog voća. Također neprestano nastojimo proširiti svoj doseg i podijeliti dobrotu naših proizvoda sa širom bazom kupaca.

Poruka kupcima:
Našim cijenjenim kupcima želimo prenijeti našu predanost proizvodnji voća koje nije samo užitak za vaše nepce, već i simbol zajedničkog truda naše zajednice i predanosti kvaliteti.

 

Certifikati i suradnje:
Ponosni smo što imamo ISO certifikat, što odražava našu privrženost međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti. Aktivno radimo na dobivanju GLOBAL GAP certifikata u idućoj godini. Također surađujemo s raznim partnerima u poljoprivrednoj industriji kako bismo ostali na čelu najboljih praksi i inovacija.

 

Ukratko, naša zajednica kućanstava duboko je ukorijenjena u zajedničkoj strasti za uzgojem iznimnih plodova, a mi smo predani pružanju kvalitete, održivosti i izvrsnosti našim kupcima i partnerima.

PROIZVODI

Mi smo zajednica kućanstava koja zajedno rade na uzgoju i proizvodnji raznovrsnog izuzetnog voća, uključujući dvije različite vrste šljiva: Stanley i President.

Stanley šljive: Ove šljive su poznate po svojoj dubokoj ljubičastoj nijansi i profilu slatko-oporog okusa. Ne samo da su nevjerojatno ukusni za grickanje, već su idealni i za izradu džemova, konzervi i pečenja. Stanley šljive cijenjene su zbog svoje svestranosti i ukusa koji vodi u usta.

President šljive: President šljive, s druge strane, slavljene su zbog svog bogatog, slatkog okusa i sočnog mesa. Njihova jarka narančasto-crvena kora krije riznicu sočnog voća koje je savršeno za svježu konzumaciju ili stvaranje slatkih slastica. Ove šljive omiljeni su izbor za one koji cijene finije nijanse okusa šljive.

Osim naše šljive, ponosimo se uzgojem dvije različite sorte grožđa:

Grožđe iz Moldavije: Naše grožđe iz Moldavije karakteriziraju punašne, sočne bobice i okus koji dočarava srž suncem okupanih vinograda. Savršeni su za uživanje kao međuobrok, stvaranje izvrsnih vina ili oplemenjivanje raznih kulinarskih jela. Moldavsko grožđe svjedočanstvo je umjetnosti uzgoja grožđa.

Grožđe Victoria: grožđe Victoria poznato je po svojoj izuzetnoj slatkoći i elegantnom profilu okusa. Ovo grožđe je prava delicija, nudi nalet sočne, aromatične dobrote sa svakim zalogajem. Bilo da se uživa svježe ili se koristi u proizvodnji vina, grožđe Victoria dokaz je naše predanosti izvrsnosti u uzgoju grožđa.

Kao zajednica, vodimo računa o tome da ovo voće dovedemo do savršenstva i ponosni smo što možemo podijeliti njihovu iznimnu kvalitetu s onima koji cijene ono najbolje u šljivama i grožđu.

Što se tiče pakiranja i cijene/transporta, o svemu ćemo se dogovoriti ako vas zanima.

 

 

Informacije

Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije