QR code PID
Sponzor:

OBRT ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU KUMRIĆ, VL. DRAŽEN KUMRIĆ

Uzgoj povrća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OBRT DRAŽEN KUMRIĆ bavi se preradom krumpira te isključivo prodajemo krumpir obrađen na više od pedeset lokacija. Usput, sve te objekte snabdjevamo svježim proizvodima; rajčice, krastavci i paprike – proizvodnja od polja do stola kao i vlastita distribucija istih.

Obiteljsko gospodarstvo čini naša obitelj od četiri odrasla i dvoje djece, planovi su veliki, ali o tome u nadolazećim vremenima.

Informacije

Surađujemo s; restoranima, menzama, hotelima i pučkim kuhinjama – Arena Centar, Avenue Mall, City Center one East, City Center one West, škole, dječji vrtići i ostali uslužni objekti.

Osvojene nagrade: nominacija u 10 najboljih hrvatskih poljoprivrednika

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Naša proizvodnja se bazira na sadnji sorta rajčica, krastavca, paprika i krumpira koje su isključivo za ljudsku prehranu te su nutritivno najbolje.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije