QR code PID

OPG Marjanović

Uzgoj i prerada voća i povrća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Proizvodnjom voća i povrća u obitelji se bavimo zadnjih 30 godina.

Počeli smo s 5 manjih plastenika. Prvotno nismo imali dovoljno obradivih površina pa smo zemlju iznajmljivali od susjeda. S godinama smo povećavali broj plastenika i povećavali veličinu obradivog zemljišta Trenutačno imamo više od 100 plastenika kao i dovoljno i vlastitih obradivih površina.

Uz uzgoj voća i povrća, bavimo se i preradom. Pa tako u ponudi imamo domaću pasiranu rajčicu, pekmez od malina i jagoda, kiselimo papriku, kuhamo ciklu te radimo sirup od malina.

Certificirani smo od strane Udruga hrvatskih tržnica i Savjetodavne službe. Članovi smo Udruge povrćara Velike Gorice, a surađujemo s otkupnim centrom VEGA MIL.

 

 

Proizvodi hrvatskog seljaka

Informacije

Članstvo: Udruga povrćara Velike Gorice

Suradnja: Otkupni centar VEGA MIL d.o.o.

Kupujmo hrvatsko
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije