QR code PID
Sponzor:

OPG SLAVICA DUMENDŽIĆ

Pčelarstvo i voćarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Bok! Mi smo obitelj Dumendžić

OPG Slavica Dumendžić bavi se pčelarstvom i voćarstvom. Imamo 96 košnica od kojih otkupljujemo med, propolis i pelud. Na dva hektara voćnjaka uzgajamo šljive, jabuke, dunje i marelice. Cijeli nasad tretiramo samo bakrom u zimskom periodu, a dobivene plodove koristimo isključivo za preradu u domaće džemove. Pekmeze radimo na tradicionalan način uz malu količinu šećera i konzervansa. Izuzetno smo ponosni na naš džem od šljiva i jabuka/cimet koji radimo bez šećera. Količine kojima raspolažemo su pet do šest tisuća staklenki pekmeza i tri tone meda.

Domaći džemovi na tradicionalan način po receptu bake Ane!
I prije povratka u Vukovar za vrijeme progonstva u Puli planirali smo proizvodnju zdrave hrane – proizvoda koje smo nekada konzumirali kao djeca. Bili su to zdravi proizvodi koje su naše bake radile po provjerenoj recepturi koja se prenosila s koljena na koljeno, a koje smo mi sada htjeli sami proizvoditi za svoju djecu. S tom idejom pokrenuli smo proizvodnju domaćih zdravih proizvoda u Vukovaru. Trenutno osim meda proizvodimo i zdrave džemove bez umjetnih dodataka i sladila/pojačivača okusa po izvornoj domaćoj recepturi.

Naše malo OPG svoje znanje, iskustvo i ljubav prema proizvodnji autohtone i zdrave hrane postupno prenosi na djecu. Tako je naša najstarija kći Helena uključena u sve planove koje imamo za budući razvoj i širenje proizvodnje na nove produkcije. Od svoje šesnaeste godine Helena je počela raditi licitare. Sada je pokrenula proizvodnju kolača od dunja i oraha, takozvanih kitkeza (Quittenkäse) po starom receptu koji su naše bake preuzele od svojih susjeda Folksdojčera.

Kao obiteljska tvrtka želimo našoj djeci prenijeti dobre vrijednosti i u njihov razvoj usaditi radne navike koje su generacijama kroz naše roditelje, bake i djedove prenosile znanje i vjeru u bolju budućnost.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na mobitele 099 214 8496 i 098 579 294 na i-mail idumendzic@gmail.com.

Imamo prodaju na kućnom pragu i šaljemo pakete preko 200 kn.

Na kućnom pragu možete degustirati sve naše proizvode te se uvjeriti u kvalitetu.

Informacije

Pekmeze svake godine nosimo na analizu u zavod za javno zdravstvo OBŽ.

Ne radimo sa trgovačkim centrima.

Izložbe: Svi naši proizvodi izloženi su u zadruzi Vrhunskovukovarsko i Agro klasteru

Sajmovi: Svi sajmovi u Vukovaru

Osvojene nagrade: Sve medalje osvojene za med i pekmez izložene su prodajnom prostoru OPG-a

Članstvo u udrugama/zadrugama: U.P.VUKOVAR 91 zadruga VrhunskoVukovarsko

Poveznice

Domaći pekmezi napravljeni na tradicionalni načim po receptu bake Ane!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije