QR code PID
Sponzor:

OPG Stanislav Jurić

Ekološki uzgoj jabuka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

U OPG-u Stanislav Jurić svi su uključeni u proizvodnju. S proizvodnjom smo počeli 1997. godine.

Ekološki uzgoj jabuka. U proizvodnji težimo što boljem proizvodu, za kojeg se trudimo cijele godine kako bi rezultat bio što bolji. Nemamo zaposlenika, samo obitelj radi na voćnjaku. Ekologija, zdrav život, kako bi što je bolje moguće zdraviju hranu učinili dostupnijom.

Željeli bismo poručiti da se isplati platiti koju kunu više za proizvod koji se proizvodi obiteljki i koji je zdraviji i manje štetan za njih i njihovu djecu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirati nas možete na email adresu zeljka.juricvk@gmail.com i na telefonski broj 0915401440, dostave radimo putem kurirske službe u cijelu Hrvatsku.

Također nas možete posjetiti na lokaciji Antuna Akšamovića 22 Vinkovci svakim danom od 8-20 sati i preuzeti vaše eko jabuke.

Ekološki certifikat

Informacije

Posjedujemo eko certifikat od strane Bioter Kontrola.

Ne surađujemo s nijednim tržnim centrom, svu prodaju obavljamo sami.

Poveznice

Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van! Tko jede jabuke 100 godina dugo živi. Nazovite i naručite svoje eko jabuke još danas.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije