QR code PID

OPG Vučković

Proizvodnja grožđa i vina

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Vučković se bavi proizvodnjom grožđa i vina. Posjedujemo 4 ha ( 13000 trsova) sorte Cabernet sauvignon i manje od hektara graševine. Vinogradi se nalaze u Oriovcu blizu Slavonskog Broda. Posađeni su 2005. godine i nalaze se na 230 m nadmorske visine.

Dobar dio uroda svake godine prodamo u grožđu, a veći dio preradimo u vino. Raspolažemo sa 7000-8000 litara vina godišnje. Vina je moguće kupiti u bocama od 0,75 L (vrhunsko), 1L (kvalitetno) i rinfuza (plastične boce od 3 ili 5 litara).

 

Mogućnost dostave: DA

Nagrade i priznanja

Osvajali smo mnogobrojna priznanja (šampion, zlato do srebra) na raznim županijskim i međunarodnim izložbama vina.
Sudjelujemo na mnogobrojnim sajmovima od kojih bi izdvojila internacionalni sajam Grüne Woche u Berlinu, sajam u Frankfurtu, Budimpešti kao i diljem Hrvatske gdje su naša vina ostvarila zapažene rezultate i gdje su visoko rangirana.

Brodsko-posavska županija

Frankopanska ulica 138,
Oriovac 35250
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 5

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije