QR code PID
Sponzor:

Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci d.o.o.

O nama
Galerija
Certifikati
Info

Projekt  POLJOPRIVREDNI PODUZETNIČKI INKUBATOR DRENOVCI (PPID)  odobren je u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007-2013; Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu te predstavlja prvi specijalizirani poduzetnički inkubator za poticanje poduzetništva u sektoru poljoprivrede i prehrambene djelatnosti te ujedno i prvi inkubator u ruralnom području u Republike Hrvatske.

Projektni tim čine Općina Drenovci kao nositelj projekta te projektni partneri: Vukovarsko-srijemska županija, Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o. i Poduzetnički inkubator BIOS.

Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije