Pridružite nam se

Svi koji žele koristiti VeeMee platformu, biti u Digitalnoj tržnici i koristiti PID neka ispune dolje navedenu formu i mi ćemo Vam se u što kraćem vremenskom razdoblju javiti.

 

 • Navedite sve kulture/proizvode koje uzgajate ili proizvodite? Voće, Povrće, Žitarice, Prerada, Pakiranja, Začinsko bilje, Presadnice i sl.
 • Navedite informacije o Vama i vašoj djelatnosti? Tko se bavi? Početak i povijest proizvodnje? Određene specifičnosti vezane uz proizvodnju, Čemu težite u proizvodnji? Zaposlenici? Koja je vaša vodilja? Misija? Ciljevi? Što želite poručiti kupcima. i sl. Koje certifikate posjedujete, s kime surađujete i sl.
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 10 MB.
   Uploadajte slike u jpg ili png formatu, ukupne veličine do 10MB
  Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
  Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
  Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije