QR code PID

OPG Grčević

OPG Grčević bavi se proizvodnjom kozjeg sira, kozjeg mlijeka i jaretine od 1986. godine.

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama:

Naše gospodarstvo postoji od 1986. Godine kada smo kupili prvu kozu za vlastite potrebe. Na uzgoj koza i proizvodnju sira odlučili smo se sasvim slučajno jer smo željeli da se naša djeca hrane zdravo i kvalitetno. Kako se do tada nismo bavili poljoprivredom mi smo to prihvatili i počeli bez ikakvog iskustva i znanja učeći se na vlastitim pogreškama. U netaknutoj prirodi na obali rijeke Kupe registrirali smo našu mini siranu i krenuli sa proizvodnjom kozjeg sira. Sireve koje proizvodimo ostaju tek nekoliko dana na policama jer za domaćim i kvalitetnim proizvodima danas je velika potražnja a dugogodišnjom proizvodnjom i kvalitetom stekli smo i mnoge kupce po cijeloj Hrvatskoj a i izvan lijepe naše. Kupci rado kupe proizvod na našem OPG-u jer žele vidjeti gdje se to radi i da li je zaista to naš proizvod. Nalazimo se na „Cesti sira zagrebačke regije“ Nosioci smo znaka „Mlijeko hrvatskih farmi“a sirevi su dobitnici mnogih zlatnih priznanja. Od sireva proizvodimo polutvrdi kuhani jer to se pokazalo kao najtraženiji proizvod. Po želji taj sir može biti dimljeni ili sa dodatkom. Svaki kupac može po svojoj želji odabrati dodatak  siru (vlasac, kopar, ljutu papriku, biber, sezam ……)  Osim što se sir može kupiti kod nas mi ga i prema dogovoru dostavljamo.  U ponudi je  i sviježe nepasterizirano mlijeko. Od travnja do kolovoza u ponudi je i jaretina koja se dostavlja svježa i prema dogovoru. Za sva pitanja možete nam se obratiti i mi ćemo vam rado odgovoriti a možete nas i posjetiti na našem imanju rado ćemo vas primiti i ponuditi naše proizvode. Posjetite našu stranicu na facebooku OPG GRČEVIĆ.

Izložbe:

19 godina sudjelujemo na “Izložba ovčijih i kozjih sireva Hrvatske”, redovito smo na SIR CRO festu sa svojim sirevima

Sajmovi:

Prisutnost na svim sajmovima i promocijama unutar Zagrebačke županije

Osvojene nagrade:

Zlatni Plaket za sir sa sezamom. dimljeni, sa koprivom, nevenom, kurkumom, medom i dr.

Ostale nagrade su dobivene u sklopu izložbi na kojima prezentiramo i prodajemo svoj proizvod.

Dvije Plakete od općine Pisarovina za doprinos u razvoju i podizanju kvalitete stočarske proizvodnje pisarovinskog kraja kroz ravoj kozarstva i proizvodnje sira.

 

Članstvo:

Udruga SIREK te cesta sira Zagrebačke regije

Mlijeko hrvatskih farmi

Informacije

Nosioc OPG-a Jelena Grčević je pobjednica i izboru čitatelja portala Jutarnjeg, na natjecanju za najboljeg mladog poljoprivrednika. Također smo bili u užem izboru za najbolji OPG u sklopu natječaja “Zlata vrijedan”.

Hrvatska

Gradec Pokupski 12,
Pisarovina 10451
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 10

Kontakt

Vlasnik: Jelena Grčević
Svakog dana čaša kozjeg mlijeka za život dugog vijeka!
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije