QR code PID
Sponzor:

OPG Klarić Srećko

Proizvodnja ratarskih i povrtlarskih kultura

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Osnovna djelatnost Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Klarić Srećko iz Posavskih Podgajaca je proizvodnja ratarskih i povrtlarskih kultura. Najviše površine pokriveno je ratarskim kulturama, žitaricama i uljaricama. OPG Klarić Srećko obrađuje poljoprivredno zemljište sveukupne veličine oko 150 ha od čega je na oko 8 ha povrtlarska proizvodnja lubenica i dinja. Također se bavi i uzgojem sezonskog povrća u plastenicima i na otvorenom. Potražnja za povrćem u Hrvatskoj pokazuje rastući trend, potaknut sviješću potrošača o zdravoj prehrani i preferencijama prema lokalno proizvedenoj hrani zbog čega se gospodarstvo usmjerava intenzivnijoj proizvodnji povrća.

Poljoprivredno gospodarstvo OPG Klarić Srećko je obiteljsko gospodarstvo koje svoje poslovanje temelji  na podršci obitelji, zajedništvu, iskustvu i stručnosti. Nositelj gospodarstva i glavna osoba odgovorna za upravljanje je mladi poljoprivrednik Srećko Klarić.  Srećko je sveučilišni prvostupnik inženjer poljoprivrede, što mu pruža temeljitu teoretsku podlogu potrebnu za razumijevanje složenih poljoprivrednih procesa. Bogato praktično iskustvo, stečeno kroz desetljeća rada na vlastitom gospodarstvu, omogućava mu da učinkovito upravlja svim aspektima proizvodnje, od planiranja i sjetve do žetve i prodaje.

Dugi niz godina bavljenja poljoprivrednom proizvodnjom doveo je i do stabilnih odnosa s kupcima i dobavljačima te poljoprivredno gospodarstvo uspješno posluje.

Uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i uživajte u domaćim okusima.

Hrvatska

Savska ulica 8,
Posavski Podgajci 32258
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 134
OPG Srećko Klarić proizvodi proizvode vrhunske kvalitete.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije