QR code PID

OPG Krog Josip

Proizvodnja matične mliječi, meda i ostalih pčelinjih proizvoda

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Krog Josip je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo s dva educirana pčelara kojima pomažu i svi ostali članovi obitelji. Pčelarstvom se bavimo 26 godina. Seleći smo pčelari.

Imamo dva stacionirana pčelinjaka na području Krapinsko- zagorske županije, u selu Štuparju i na Prigorju. Od pčelinjih proizvoda u ponudi nudimo med vrhunske kvalitete (zagorski bagremov med, cvjetni, kestenov, lipov i suncokretov med). Proizvodimo matičnu mliječ koja je vrhunac pčelinjih proizvoda. Prije dvije godine podigli smo nasad aronije i lješnjaka.

 

Mogućnost dostave: DA

 

 

Nagrade i priznanja

Na ocjenjivanjima meda Krapinsko-zagorske županije od 2002.-2019. godine osvajajamo zlatna odličja. Od toga smo 2013., 2015., 2016., 2017., 2018.i 2019. godine za svoj zagorski bagremov med osvojili najveći broj bodova, te time stekli šest puta naslov Šampiona izložbe.

U 2018. i 2019. godine sudjelovali smo na Međunarodnom ocjenjivanju meda u Sloveniji u Semiču u Sloveniji.

2018. godine smo od 272 uzoraka meda stekli naslov šampiona iz inozemstva te smo u ukupnom poretku bili drugi.

2019. godine imali smo opet drugo mjesto s bagremovim medom te stekli zlatno odličje. Na tom ocjenjivanju sudjelovali su pčelari iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Švicarske i Kanade.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije