QR code PID

OPG Marušić

Proizvodnja kozjeg sira, mesa janjadi i jaradi te maslinovog ulja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Mi smo obitelj Marušić i na rubu urbanog dijela Solina koji se proteže padinama Kozjaka posjedujemo malo poljoprivredno gospodarstvo. Brdo Kozjak, okupano mediteranskom klimom i u dodiru s morem, izuzetno je pogodno za uzgoj sitne stoke, posebno koza. To uostalom sugerira i samo ime – Kozjak.
Mogućnost dostave: DA

Naša priča

Mi smo obitelj Marušić i na rubu urbanog dijela Solina koji se proteže padinama Kozjaka posjedujemo malo poljoprivredno gospodarstvo. Brdo Kozjak, okupano mediteranskom klimom i u dodiru s morem, izuzetno je pogodno za uzgoj sitne stoke, posebno koza. To u ostalom sugerira i samo ime – Kozjak.

Nositelj našeg gospodarstva je Miro, a ne manje važan član je i supruga Ana. Svoju ljubav prema prirodi, životinjama i kulturnoj baštini prenijeli smo na sinove Marka i Matu koji uz svoje školovanje, svaki slobodni trenutak provode na gospodarstvu. Naše životinje žive u skladu s prirodom i njenim ćudima, uživajući i upijajući sve blagodati mediterana. Rekli bi mi – Prava zona bez stresa. Osnova naše proizvodnje je kozje mlijeko, svježi kozji sir i sirutka, te meso jaradi i janjadi.

Na našem gospodarstvu proizvodnja je organizirana u poluotvorenom sustavu (stajsko-pašni sustav). Zbog blage mediteranske klime koze slobodno šeću i brste najfinije mediteransko grmlje, kako lišće tako i mlade izdanke drveća, ostavljajući prostora i ovcama u njihovim pohodima na mladu travu.

Pored životinjske farme tu je i maslinik. Iako mali, naš maslinik je dovoljan da iznjedri ekstra djevičansko maslinovo ulje koje svojim okusom oplemenjuje naš sir.

O kakvoći naših proizvoda najbolje svjedoče naši klijenti koji nam se opetovano vraćaju. Obratite nam se zato s povjerenjem i degustirajući naše proizvode sami se uvjerite u njihovu kakvoću.

Ponuda

  • Kozji sir
  • Meso janjadi
  • Meso jaradi
  • Maslinovo ulje

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije