QR code PID

OPG Sambunjak

Uzgoj povrća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Sambunjak osnovan je 2017.god i bavi se proizvodnjom povrtlarskih kultura. Proizvodnja je nastavak dugogodišnje obiteljske tradicije. OPG vode braća, Toni i Josip.
Specijalizirani smo u proizvodnji lisnatih kultura poput blitve i peršina listaša ali također u ponudi imamo i rane kupusnjače te jesenski krumpir.
Zemljišta na kojima proizvodimo se nalaze u neposrednoj blizini PP Vransko jezero.
Naše proizvode uglavnom distribuiramo putem otkupnih centara ZKM, PIK Vinkovci, VegaMil, T.O. Samirić.
Cilj nam je dodatno povisiti kvalitetu i količine naših proizvoda kako bi našim kupcima osigurali cjelogodišnje zahtjeve za kvalitetnim i pristupačnim povrćem.

Informacije

Izdvojeni klijenti:

VegaMil

T.O. Sunirić

Tutti Frutti

2KM

PIK Vinkovci

Hrvatska

Bana Jelačića 18,
Pakoštane 23211
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 2,50

Kontakt

Vlasnik: Toni i Josip Sambunjak

Poveznice

Trgovački lanac

Lidl

Pogledaj stranicu
Proizvođač

LOUCOFRUIT

Saznaj više
"Želimo osigurati cjelogodišnje zahtjeve kupaca za kvalitetnim i pristupačnim povrćem."
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije