QR code PID

Vinarija Pavlečić

Vinogradarstvo i vinarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Tradicija proizvodnje vina u obitelji Pavlečić započinje još davne 1884. godine kada obitelj kupuje svoj prvi vinograd. Postepeno kroz godine nasadi su se širili i smanjivali, a obitelj se pretežito bavila proizvodnjom bijelih mirnih vina . Preokret se događa 1991. godine kada proizvodimo svoje prvo pjenušavo vino i jedno od prvih ikad proizvedenih u samostalnoj i neovisnoj RH. 1993. godine izlazimo na tržište sa pjenušcem Domagoj i od tada se obitelj pretežito bavi proizvodnjom pjenušavih vina. Od tada pa do danas pjenušac Domagoj osvaja brojne nagrade kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima.

Prilikom proizvodnje vina, a osobito pjenušaca nastojimo se maksimalno posvetiti svakoj boci vina zasebno tako da je svaka boca našeg pjenušca jedinstvena na svoj način. Uvijek težimo proizvodnji vrhunskog i kvalitetnog vina u kojem će naši kupci u svakom trenutku moći uživati. Pjenušce proizvodimo od vinskih sorata iz vlastitih nasada ( Muscat ottonel, Sauvignon blanc, Manzoni bijeli) i to klasičnom metodom vrenja u boci uz odležavanje na kvascima minimalno 2 godine.

Naši vinogradi nalaze se na brdovitim terenima Plešivičko-okićkog vinogorja. Sorte koje u našim vinogradima imamo su: Muscat ottonel, Sauvignon blanc i Manzoni bijeli.

Sve informacije o našim proizvodima/vinima dostupne su na našem webu: www.pavlecic.eu. Svim našim kupcima pružamo mogućnost kupnje putem našeg webshopa te vršimo dostavu proizvoda na području cijele Republike Hrvatske.

Naša vina:
– Vrhunski pjenušac Domagoj ( 0,75 l i 3 l)
– Manzoni bijeli
– Muscat ottonel
– Sauvignon blanc

Udruge

“KLUB PRIJATELJA DOBROG VINA 1984”

Nagrade

Zlatna i srebrna priznanja i odličja; Vinovita

5. Međunarodni sajam vina i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo

Srebrna medalja, 1996. i 1998.; Klub prijatelja dobrog vina

Vinske igre 1999 – Zlatni bilikum – Pjenušac Domagoj 1997

Hrvatska

Plešivička 54,
Jastrebarsko 10450
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 1

Kontakt

Vlasnik: Marijan Pavlečić
MIPBG: : 27686
Kupujmo hrvatsko
Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije